KerkvoorNu is een moderne kerk voor iedereen.

In onze diensten willen we God en elkaar ontmoeten. Een dienst is een wisselwerking tussen geven en ontvangen. Het gaat in de eerste plaats om God en in de gezamenlijke ontmoeting met Hem wekt Hij het beste in ons.

We nodigen je uit om dit met ons te beleven. Er zijn twee identieke diensten in de Stek. Om 9.30 uur en 11.15 uur. Tijdens de dienst van 9.30 uur is voor de Kidz van de basisschool Kidzclub en voor de jongsten Minikidz. Je bent welkom, meld je wel even aan. Dat kan iedere week vanaf maandagmorgen via de buttons op deze pagina.

Rijksweg 53, Duiven

Elke zondag

Ook jonge kinderen zijn welkom in de kerk. Voor kids van nul tot en met drie jaar is er een aparte ruimte waar we spelen en zingen. Aan de oudere kinderen vertellen we een eenvoudig Bijbelverhaal. Vanaf 10.15 uur ben je welkom.

Voor kinderen van de basisschool is Kidzclub. We zingen, je mag jouw verhaal vertellen en je kunt knutselen. Natuurlijk vertellen we een verhaal uit de Bijbel en praten we erover wat dat kan betekenen voor jouw leven. Iedere derde zondag van de maand is er Kidzfeest. Vanaf 10:15 uur ben je welkom.

Heb je een vraag, wil je meer weten over geloven of over KerkvoorNu? Iedere zondag staan we klaar om je verder te helpen. Je herkent ons aan de Welkombadge.

Na afloop van de dienst kun je met en voor anderen bidden, aan de zijkant in de grote zaal.