Loading...

KerkvoorNu is een moderne kerk voor iedereen. Je mag er jezelf zijn. 

In de diensten willen we  vertellen wie God is en wat Hij voor ons betekent. Dit doen we op een begrijpelijke manier, met een praktische preek en moderne aanbidding. Zodat je er wat mee kunt in het leven van elke dag!

We nodigen je van harte uit om onze diensten in Duiven te bezoeken en vertrouwen erop dat je je snel thuis voelt bij KerkvoorNu. De dienst begint om 10:30 uur.

Adres diensten
Saturnus 1, Duiven

Je bent welkom in de kerk. Elke zondag starten we om 10:30 uur in het Candea College, Saturnus 1 in Duiven.

Zondag 30 september spreekt Christiaan Vos. Er worden 4 kinderen opgedragen: Willem. Tristan, David en Simon.

Elke zondag

Elke zondag is er opvang voor kinderen van nul tot en met drie 3 jaar. Je kunt de kinderen vanaf 10:15 uur brengen. Na afloop van de dienst kun je de kinderen ophalen.

Voor kinderen van de basisschool is er ieder zondag een eigen programma in hun eigen groep. De kidzclub-ruimtes zijn op de eerste verdieping, kinderen zijn vanaf 10:15 uur welkom.

In de foyer staat een MeetingPoint. Hier staan altijd mensen van KerkvoorNu die je verder kunnen helpen en je meer kunnen vertellen over KerkvoorNu.

Na afloop van de dienst kun je terecht bij ons PrayerPoint, aan de zijkant in de grote zaal. Hier kun je samen met iemand danken, of voor je laten bidden.