Loading...

KerkvoorNu is een moderne kerk voor iedereen.

In onze diensten willen we God en elkaar ontmoeten. Een dienst is een wisselwerking tussen geven en ontvangen. Het gaat in de eerste plaats om God en in de gezamenlijk ontmoeting met Hem wekt Hij het beste in ons.

We nodigen je uit om dit met ons te beleven. De dienst begint om 10:30 uur.

Adres diensten
Rijksweg 53, Duiven

Elke zondag

Ook jonge kinderen zijn welkom in de kerk. Voor kids van nul tot en met drie jaar is er een aparte ruimte waar we spelen en zingen. Aan de oudere kinderen vertellen we een eenvoudig Bijbelverhaal. Vanaf 10.15 uur ben je welkom.

Voor kinderen van de basisschool is Kidzclub. We zingen, je mag jouw verhaal vertellen en je kunt knutselen. Natuurlijk vertellen we een verhaal uit de Bijbel en praten we erover wat dat kan betekenen voor jouw leven. Iedere derde zondag van de maand is er Kidzfeest. Vanaf 10:15 uur ben je welkom.

In de hal staat een informatietafel. Hier staat altijd iemand die je verder kan helpen en je meer kan vertellen over KerkvoorNu.

Na afloop van de dienst kun je terecht bij ons PrayerPoint, aan de zijkant in de grote zaal. Hier kun je samen met iemand danken, of voor je laten bidden.