Loading...

Impact werkt vanuit het verlangen om gehoor te geven aan de opdracht die Jezus ons geeft om Hem na te volgen in zijn bewogenheid. Zijn woorden hebben ons hart geraakt en zetten onze handen en voeten in actie.

“Toen Hij de mensenmenigte zag voelde hij medelijden met hen, omdat ze er zeer uitgeput en hulpeloos uitzagen, als schapen zonder herder.”

KerkvoorNu vindt dat we nooit met onszelf tevreden kunnen zijn, terwijl de wereld gebukt gaat onder lijden en problemen. We willen de liefde en rechtvaardigheid van God tonen: zowel in wat we zeggen als door belangeloos te dienen. En dat gebeurt. Door de jaren heen hebben we als kerk hulp kunnen geven aan veel mensen in onze omgeving. We hebben een intensieve samenwerking met verschillende hulpinstanties.

We willen iedereen laten ervaren dat er een plaats is waar het geloof echt en oprecht wordt beleefd mensen in beweging brengt.

Samen eten verbindt

Vind je het gezellig om met anderen te eten en eet je regelmatig alleen? In de Boomgaard genieten we van een lekkere, gezellige maaltijd en eten we met elkaar. Iedere eerste dinsdag van de maand ben je vanaf 17.00 welkom. Deze maaltijden organiseren we samen met Mikado.

Je kunt je opgeven via:

https://www.mikado-welzijn.nl/activiteit/aanschuifdiner-2/2019-02-05/