Loading...

ImpactYourWorld is gestart vanuit het verlangen om gehoor te geven aan de opdracht die Jezus ons geeft om Hem te volgen in zijn bewogenheid. De woorden uit Matteüs hebben ons hart geraakt en onze voeten tot actie gebracht.

“Toen Hij de mensenmenigte zag voelde hij medelijden met hen, omdat ze er zeer uitgeput en hulpeloos uitzagen, als schapen zonder herder.”

Als KerkvoorNu vinden we dat we nooit met onszelf tevreden kunnen zijn, terwijl de wereld gebukt gaat onder lijden en problemen. We willen de liefde en rechtvaardigheid van God tonen; zowel in het gesproken woord als door belangeloos te dienen. En dat gebeurt. Door de jaren heen hebben we als kerk onze handen mogen uitstrekken naar verschillende mensen buiten onze kerk die praktisch hulp nodig hadden. We hebben een intensieve samenwerking met verschillende hulpinstanties en we merken dat we steeds vaker een hulpvraag binnenkrijgen.

Dit is nog maar het begin van deze mooie manier om mensen buiten de kerkmuren te laten ervaren dat er een plaats is waar het geloof echt en oprecht wordt beleefd en uitgedragen.

Bereid je hart voor om je handen uit te strekken en bid met ons mee voor open deuren om de liefde van Jezus uit te delen.