Loading...

KerkvoorNu is een moderne kerk voor iedereen. Van jong tot oud; je kunt jezelf zijn en mensen leren kennen.

In de diensten willen we je graag vertellen wie God is en wat Hij voor ons betekent. Dit doen we op een begrijpelijke manier, met een praktische preek en moderne aanbidding. Zodat je er wat mee kunt in het leven van elke dag!

We nodigen je van harte uit om onze diensten in Duiven te bezoeken en vertrouwen erop dat je je snel thuis voelt bij KerkvoorNu. De dienst begint om 10:30 uur.

Adres diensten
Saturnus 1, Duiven

Komende zondag is het 24 december! ’s Ochtends hebben we een reguliere dienst om 10:30 waarin Christiaan het gaat hebben over Vredevorst.

’s Avonds om 19:00 hebben we een kerstavonddienst speciaal voor kinderen. Ook is er tijdens deze dienst MiniKidz (kinderen van 0-4).

Om 22:00 start de kerstnachtdienst. Een feestelijke, laagdrempelige en moderne kerstdienst, iedereen is welkom! In deze dienst is er geen MiniKidz.

Elke zondag

Elke zondag is er opvang voor kinderen van nul tot en met drie 3 jaar. Je kunt de kinderen vanaf 10:15 uur brengen. Na afloop van de dienst kun je de kinderen ophalen.

Voor kinderen van de basisschool is er ieder zondag een eigen programma in hun eigen groep. De kidzclub-ruimtes zijn op de eerste verdieping, kinderen zijn vanaf 10:15 uur welkom.

In de foyer staat een MeetingPoint. Hier staan altijd mensen van KerkvoorNu die je verder kunnen helpen en je meer kunnen vertellen over KerkvoorNu.

Na afloop van de dienst kun je terecht bij ons PrayerPoint, aan de zijkant in de grote zaal. Hier kun je samen met iemand danken, of voor je laten bidden.