Loading...

Kinderen horen erbij. We geven hen zorg, liefde, aandacht en structuur. We laten hen voelen dat Jezus van het houdt. We zorgen graag voor je baby of peuter tot 4 jaar. De Minikids zijn verdeeld in 2 groepen: één groep voor de allerkleinsten. We zingen met hen, ze luisteren naar liedjes, spelen en mogen slapen als dat nodig is. Met de oudere peuters zingen we en we vertellen hen een Bijbelverhaal. Ze mogen spelen in een veilige omgeving en krijgen liefdevolle aandacht.

MiniKidz is dit een voorloper op de KidzClub, daar mogen ze vanaf 4 jaar heen.

Heeft je kind bijzondere zorg nodig? Laat het ons weten. Ieder kind is voor ons speciaal. Vanaf 10.15 uur staan we voor jullie klaar! Heb je vragen over MiniKidz, dan kun je ons altijd mailen.

Kinderen mogen met plezier naar de kerk gaan. Daarom hebben we iedere zondag een eigen programma voor kinderen van vier tot twaalf jaar. We willen de kinderen Gods liefde laten zien. We vinden het belangrijk dat zij God leren kennen en weten wat zijn plan met hun leven is. In kleine groepen van tien tot vijftien kinderen is er een interactief programma met zingen, een Bijbelverhaal, creativiteit en spel. De kinderen zijn vanaf 10.15 uur welkom en blijven tot het einde van de dienst in hun eigen groep.

Op de derde zondag van de maand is er Kidzfeest. Alle kinderen beginnen in de grote zaal en gaan na ongeveer 15 minuten met z’n allen naar de gymzaal. Daar is hun eigen feest met zang, drama, een verhaal en spelletjes.

Heb je vragen over KidzClub, dan kun je ons altijd mailen.